×
3.22. péntek 19:00 → Klubszoba
PLASTICOCEAN // TURBINA // vendégek: EAGLE HAS LANDED// MHORAI
⚫🔴PLASTICOCEAN
A soproni PLASTICOCEAN zenekar 2017-ben alakult, dalaikat a modern metal, metalcore stílusok jellemzik. Indulásuk óta számos hazai tehetségkutató dobogós helyezése mellett, a 2018/2019-es évad Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogram támogatottjai közé kerültek egyetlen metal zenekarként. 2019. szeptemberében megjelent a zenekar második lemeze BÉKÉTLEN címmel. Míg az első, 2017-es WAVE című albumon angol nyelvű dalok sorakoztak, az új lemezen már csak magyar szövegek hallhatók és hangzásban is eltér a korábbi anyagoktól.
A zenekar bemutatkozott már több hazai fesztivál színpadán, 2020-2021-es időszakban pedig előzenekarként csatlakoztak a Leander Kills zenekar országos turnéjához. 2023-ban a USEME és Mudfield zenekarok budapesti fellépése előtt és az AWS 2023-as őszi-téli turnéján is láthattátok őket.
Vendégek:
⚫🔴EAGLE HAS LANDED
A Sas leszállt. A budapesti ‘Eagle Has Landed’ 2017-ben alakult. A csapat különlegessége a két brutális frontemberen túl a különböző stílusjegyek szokatlan, eddig nem ismert módon történő vegyítése: a deathcore, black metal elemein át a különböző elektronikus zenékig sokféle hatás érvényesül zenéjükben. A zenekar tagjai már ismerősök lehetnek a magyar zenei színtérből: a vokálokért Tari Bálint és Farkas Péter felel, gitár fronton Kovács Dóra és Rácz Attila hozza a masszív riffeket, a feszes ritmikáért Kelemen János basszusgitáros és Gróf Adolf dobos felel.
⚫🔴MHORAI
A mezőkövesdi székhelyű MHORAI zenekar 2020-ban alakult. Céljuk, hogy a lassú, atmoszférikus dallamok és az agresszív, technikás, gyakran tört ritmusok kombinálásával olyan energiákat szabadítsanak fel a színpadon, ami magával ragadja a hallgatót. A scream vokál mögött mély tartalmú történeteket mesélnek el. A második, „Waters” című lemezüket turnéztatva lesz ez az első idei koncertjük a fővárosban.
Jegyvásárlás

JEGYEK

Early bird / 1800 Ft

Elővétel / 2500 Ft

Helyszínen / 3000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események