×
11.05. péntek 17:00 → Nagyterem
OIEE x Pizza Amore x Chaos Chips

OIEE

A legutóbbi klipszemle zsűri díját elnyerő táncos „Kawhi” és más organikus-house-electronica zenék is elhangzanak majd OIEE első Turbinás jelenésén.

Chaos Chips

A két jóembert különféle formációkból már ismerhette eddig is a hazai underground és mainstream határállama: Fejes Sanyi Mr. Mstrs néven dj-zik és zenéket hegeszt, olykor gombokat nyomkod a true school grúvokkal házaló FIXI4 zenekarban, a tizenkét évnyi klasszikus zenélés felől az underground hiphop felé orientálódó, majd a londoni elektronikus szcénából is testközelből inspirálódó (hiszen ott tanult, ráadásul zenélést!) WaTa pedig fű alatt elég régóta az egyik legkaytranadább zenegyáros itthon.
Ők annyira egymásra találtak, hogy ma már közösen írnak film- és reklámzenéket, amikor pedig nem, akkor meg olyan zenéket írnak, amik a kedvükre vannak, ez főleg a lekerekített, funkkal is felütött house.

Pizza Amore

Nógrád megye legtopposabb DJ duója, a dilis gépzene szelekciók alfa és omegája, először a Turbinában!

Jegyár: 1000 FT

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események