×
3.31. csütörtök 19:00 → Klubszoba
Nunki Bay Starship
vendég: OIEE

𝐍𝐮𝐧𝐤𝐢 𝐁𝐚𝐲 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐬𝐡𝐢𝐩

A Nunki Bay Starship legénysége ismerős lehet a nagyközönségnek népszerű, hazai zenekarokból. Ebben a projektben egyesítik zenei tehetségüket és inspirációjukat, létrehozva ezzel saját, különleges univerzumukat. Stílusukat “audiovisual wormhole”, avagy audiovizuális féregjáratként határozzák meg – zenéjük a pop, a neosoul, a jazz elemeivel operál, pszichedelikus és r&b ízekkel fűszerezve. Első albumukat 2019 -ben adták ki, lehetőségük volt nagy budapesti klubokban játszani, országszerte turnézni és fesztiválokon fellépni. Tavalyi tagcseréjük után több, mint készek meghódítani a világot, sőt a világűrt is új albumukkal, a From a Proper Distance-szel. Ez az anyag új, letisztultabb zenei irányt mutat, és olyan problémákat, ideológiákat vesz górcső alá, melyeket szeretünk a szőnyeg alá söpörni a mindennapi életünkben.

𝐎𝐈𝐄𝐄

A klipszemlén többször is díjazott OIEE projekt a 2020-as URBAN CAMOUFLAGE lemezzel került fel a magyar kortárs elektronikus zenei térképre.
Az azóta nemzetközi sztárrá avanzsált Amaarae-vel közös számuk, a BBC Radio 1Xtra-ban debütált és azóta is szépen pörög a streaming szolgáltatóknál, Solére-el közös FEL remix pedig a Petőfin hallható rotációban. A klub zene és pop határán mozgó projekt azóta még jobban a tánc zene felé fordult, a készülő új lemezen a Chemical Brothers Grammy díjas hangmérnöke, Steve Dub is becsatlakozott a munkálatokba.

Jegyvásárlás

Early Bird jegyek:

1500 ft

Elővételes jegyek:

2000 ft

jegyek a helyszínen:

2500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események