×
4.30. szombat 14:00 → Nagyterem
Napturbina ❍ Soft Crash
Pablo Bozzi & Phase Fatale | Man + Machine | Galactic Jackson | DJ Syncbutton + Ruenge

Végre ez is megtörténik: a bűnös berlini underground két fő karaktere fényes nappal vág bele az éjszakába, latexszagú árnyalatokat csapva a Turbina membránjaira.
A Soft Crash duó egyik fele a szemkiütő bajszot hordó Pablo Bozzi, akinél gyakrabban talán még senki nem zenélt a német főváros legismertebb fürdőszobájában, a HÖR-ben, és aki feltalálta a fémes EBM és a romanticizáló italódiszkó ellenállhatatlan mutációját – másik fele pedig a Berghain bugyraiba hazajáró Phase Fatale, aki BITE kiadójával következetesen igazolgatja évek óta, hogy nem kell valaminek hiperventilláló tempón pörögnie ahhoz, hogy úgy sújtson, mint a vasököl.
Kettejük projektje, amit műfajilag már italo body music-nak neveznek, William S. Burroughs ópiumnehéz irodalmából éppúgy merít, mint J.G. Ballardtól, akinek az összeütköző autókat szexuális fétistárgyakká emelő regényét, a Karambolt a body horror atyja, David Cronenberg vitte filmre. A Soft Crash szintén az emberi test és a technológia között egyre inkább elmosódó vonalat vizsgálgatja, de a zene nyelvén, ennek megfelelően irányba is állít a tánctéren mindenkit, akit ott talál – ezúttal a nappali órákban.

Jegyvásárlás

Early Bird

3000 Ft
Elővétel

3500 Ft
Elővétel II./ jegyek a helyszínen

4000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események