×
7.20. szombat → Klubszoba
Man+Machine All Night Long
Man + Machine évek óta jól ismert előadója a magyar elektronikus zenei színtérnek. Indusztriális hangzásával, az EBM, a techno, a metal a post-punk és a dark wave iránti rajongásának keveredésével pedig egy olyan világot teremtett magának, amely egyszerre képez hidat a kortárs techno, a fúziós, kísérleti zene, a 80-as évek hangzásvilága, valamint saját lelkisége között, amiben épp annyira jelen van szenvedély és szenvedés, álom és erőszak, mint az öröm és a szorongás érzése.
A tavalyi teltházas all night longja után pedig idén is egy egészéjszakás szettet fog adni, ami egyben a születésnapi szettje is lesz, hiszen egybeesik a két dátum.
Az esemény során (ahogy az egy valódi all night long esetében elvárható) nyitástól zárásig az évek során összegyűjtött kedvenc, illetve legújabb zenéit fogja ráborítani a Turbina közönségére egy utazás keretében, ami az egészen lassú, gondolkodós, absztraktabb szerzeményektől a melodikusabb szintetizátorzenéken át a táncolható EBM-én és őrült indusztriális technón át a krautrock-ig és a post-punkig fog tartani. Vagyis minden olyan zene ott lesz nála, amely meghatározza saját zenei esztétikáját – köztük a saját szerzeményei is.
Jegyvásárlás
Early bird: 2000 HUF
Normál elővételes: 2500 HUF
Helyszín: 3000 HUF
Facebook esemény

Közelgő események