×
4.10. szerda 18:00 → Kiállítótér
Linó workshop
Sziasztok!
Egy közös alkotós délutánra invitálunk titeket. Fent a kiállítótérben április 10-én egy kupac alkotni vágyó fiatal, italok és muzsika. Ha unod régi ruhád, hozd magaddal és dobd fel saját mintáiddal.
Aki nem ismerné, ez egy a fametszéshez hasonló, magasnyomású nyomdatechnika. 1895 óta űzik előszeretettel grafikusok és hobbi művészek. Ezt lesz lehetőségetek szerdán kipróbálni. Először egy úgynevezett dúcot fogtok készíteni, amit aztán a végtelenségig tudunk nyomtatni. Ruhákkal sajnos nem tudok készülni, így arra kérlek titeket, hozzatok magatokkal pólót, pulcsit, nadrágot vagy táskát, amire szívesen nyomtatnátok. Nyugi, viszek én különböző anyagokat, kartonokat, amikből tudtok azért válogatni.
FONTOS!
A festék, amit használni fogunk ipari nyomdafesték. Nem válogat anyagok terén, legyen pamut vagy műanyag, mindent gyönyörűen megfog és ha egyszer megszárad, nem mosod ki többé. Mivel a nyomdaipar nem igazán ismeri a fehér színt, így arra kérlek titeket NE fekete ruhákat hozzatok, mert feketével fogunk nyomtatni.
Fehér ingek, farmer dzsekik, színes toppok, elő velük!
Ha kedvet kaptál, kérlek regisztrálj, hogy lássam, hányan leszünk.
https://docs.google.com/…/1HNKBssTSSqmiEfuh1ccQsMb…/edit
Várlak titeket szeretettel,
SzarvasGombaNő

A workshop díja: 5000 pénz/fő

Facebook esemény

Közelgő események