×
4.02. szombat 14:00 → Egész ház
Lick The Click! & LavaLava ❍ PRE-SUNBURST ❍ Napturbina

Idén a húsvéti nyulat is megelőzve gondoskodik meglepetésről a város első, teljes értékű nappali táncestje! Nem elég, hogy a barátságos légköréről és színes zenei kínálatáról ismert sorozat már április 2-án a Turbinában hangol a küszöbön álló idényre, ráadásul új felállásában teszi mindezt!

A LavaLava és a Lick the Click fennállásuk során többször működtek együtt egy-egy este, vendégjáték erejéig, nem egyszer a hajós délutánokon. Kezdettől fogva az egymást remekül kiegészítő repertoár, a baráti hang és a tisztelet jellemezte kapcsolatukat. Egy őszi rendezvényen sikerült odáig fokozni a kölcsönösen jó benyomást, hogy végül elhatározták, mindenképpen szeretnének legalább egy Sunburst évadot teljes mértékben közösen végigcsinálni.

Az izgalmas fordulatból fakadó örömüknek tehát április első hétvégéjén a város első nappali klubjának nagytermében adnak hangot, mielőtt birtokba vennék jól megszokott otthonukat a Dunán. Várnak minden régi és új Sunburst barátot ezen a maratoni délutánon, amelyhez különleges vendégként a Technokunst rezidensei is csatlakoznak, akik a Klubszobában gondoskodnak a szigorúbb hangulatok kedvelőiről.

Line-up:
Isu (Lick The Click!, Technokunst)
DJ Crimson (Lick The Click!)
Dork (Technokunst)
Tolo (LavaLava)
Falcao (LavaLava)
Mode (Technokunst)
Valens (Technokunst)

Jegyvásárlás

Elővétel I. (LIMITÁLT)

2000 FT

ELŐVÉTEL II. (LIMITÁLT)

2500 FT

A HELYSZÍNEN:

14:00 – 15:00

1000 FT

15:00 – 17:00

2000 FT

17:00 – 22:00

3000 FT

Facebook esemény

Közelgő események