×
12.08. péntek 20:00 → Klubszoba
Kontraszt – Vendég: Lámpaláng // Turbina
🌗Dalok a valóságról – feketén-fehéren🌓
Az év utolsó Kontraszt koncertje a Turbinában, 2023. 12.08-án.
Színtiszta valóság hangszerekben, dalszövegekben – feketén-fehéren. A Mirtse Korinna és Csizmazia Zsolt által alapított Kontraszt erőteljes, mégis törékeny hangzásvilágú zenekar, a fényt keresi a sötétségben, és a sötétséget a fényben.
Dalaikkal elnyerték a Fülesbagoly tehetségkutató “legjobb dalszövegíró” és “legjobb női énekes” díját, majd az Öröm a zene tehetségkutató országos döntőjének I. helyét is megszerezték. Második, „Múltidő” című nagylemezük megjelenése után a Kobuci kertben adtak önálló koncertet, a fesztiválszezont az Ördögkatlan nagyszínpadán zárták, tavasszal megjelent kislemezüket pedig az A38 hajón mutatták be.
Idei utolsó koncertjükön eddig még sosem hallott, új dalaik is hallhatóak lesznek.
Vendég: Lámpaláng
„A Lámpaláng zenéje énekelt költészet, irodalmi pop – a trióból hattagú zenekarrá bővült formáció saját dalokkal, megzenésített versekkel, balladákkal, ráolvasásokkal és mondókákkal teremt kalandos zenei világot.
Tóth Orsi éneke magabiztosan vezet a műfajok erdejében, ahol érintünk folkot, modern country popot, bluegrasst, időnként rockot és finom énekes-dalszerző dallamokat is. A zenekar tiszteleg Weöres Sándor, Radnóti Miklós, József Attila, Pilinszky János és Nagy László költeményei előtt, amelyek mellé egyenlő félként emel be kortárs verseket és saját dalszövegeket is.
Tóth Orsi- ének
Kristóf Martin -akusztikus, elektromos gitár,vokál
Garai Nóra – hegedű,vokál
Horváth Károly – basszusgitár
Restás Gergő – dob, perkusszív hangszerek,vokál
Iszlai Renáta – klarinét,vokál”
Jegyvásárlás

JEGYEK

Early Bird / 2000 Ft
Elővételes / 2500 Ft
Normál / 3000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események