×
4.01. péntek 19:00 → Klubszoba
KASSANDRA x Demény Gergely

★ KASSANDRA ★

Bizarr dalszövegek, gyors váltások, szokatlan metrumok, ütemhangsúlyos riffek, bólogatós metál, poszt-rockos elszállás, fülbemászó pop-refrének.
A KASSANDRA 2018-ban jelentette meg bemutatkozó kislemezét én szóltam… címmel, melyet követően bekerült a Hangfoglaló Program támogatott zenekarai közé. Első nagylemezük 2020 januárjában landolt Mélyvíz címmel, melyet az Akvárium Klubban mutattak be. A zenekar Nagy István (korábban Esti Kornél, Péterfy Bori & Love Band, Erik Sumo Band) – énekes, gitáros, zongorista – munkásságát viszi lemezre és színpadra, Bognár Balázs, Borka Zsombor, Szeifert Jason Bálint és Vaskó Renáta tagok közreműködésével. Aki már hallgatta őket, az tudja, hogy szabadsággal, de biztos kézzel nyúlnak a különböző műfajokhoz, dallamos progresszív zenei élménnyé gyúrva. Számos hazai fesztiválon léptek fel – Fishing on Orfű, Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Fekete Zaj –, és játszottak az erdélyi Double Rise Fesztiválon is.

★ Demény Gergely ★

Gergely kizárólag egy szál gitárra írt szerzeményeiben alternatív hangolások és hangzások, valamint percussive elemek egyaránt megjelennek, melyeket a dinamika és a katartikus végkifejletekre való törekvés jellemez. Ének és szavak nélkül invitál minket egy kihívásokkal teli belső utazásra, melyben a fájdalmaink megélése kicsit közelebb hoz minket önmagunkhoz. Mindezt a rá jellemző közvetlenséggel és saját történeteivel színesítve adja elő.

Jegyvásárlás

Early Bird:

1500 ft

Elővétel:

2000 ft

Jegyek a helyszínen:

2500 ft

Facebook esemény

Közelgő események