×
12.18. szombat 14:00 → Nagyterem
Jógatánc

A jóga és a tánc áramlását vegyítve egy új órával várunk titeket! A jóga egyaránt szolgálja a fizikális és mentális gyakorlást, ami egészséget és szellemi tisztaságot biztosít. Így az óra felépítése egy megszokott jóga gyakorláshoz hasonló, ami kiegészül a tánc lágy, harmonikus mozgás világával.
Ez segíthet a tested fizikai gátjainak leküzdésében és mentálisan egy könnyedebb élményt nyújt.

A gyakorláshoz nem szükséges előképzettség, az óra bárki számára nyitott. Mindenki fokozatosan haladva, mindig saját igényein és határain belül tud gyakorolni.

Amire szükséged lehet: kényelmes öltözet és víz, ha van saját jóga matracod kérlek hozd magaddal!

Magamról:

„Amióta az eszemet tudom táncolok. 2007-ben kezdtem tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjártam a klasszikus balett, néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomáztam 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozom. Évek óta a Willany Leó Improvizációs Táncszínház tagja vagyok. Pár éve kezdtem el jógázni, ami tökéletes fizikális kiegészítése a táncnak, ám minél többet gyakoroltam ez inkább életstílussá vált. A testi gyakorlással együtt jár a befelé irányuló figyelem, így idővel a mentális fejlődés magától létrejön, ez pedig lehetővé teszi a hétköznapokban az egyensúly és pihenés megteremtését. Így alakult ki az igényem, hogy a jóga rendszeressé váljon az életemben, ezért 2019-ben végeztem el a Mandala Jógastúdió oktatói képzését.”

Kiss Rebeka Petra, táncművész, jóga oktató.

Jegyvásárlás

Elővételes jegyek:

hamarosan

Jegyek a helyszínen:

2500 ft

A Turbina épületében megrendezett események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események