×
12.23. csütörtök 20:00 → Nagyterem
Jazzékiel x Nagyúr

JAZZÉKIEL //
A Jazzékiel egy 2001 áprilisában, Dunaújvárosban alakult alternatív rockzenekar. A kezdeti felállásból mára csupán ketten maradtak: Hegyi Áron (zene, zongora) és Jakab Péter (szöveg, mikrofon). Az első tagcsere óta szintén ős-tagnak számító Miklós Milán (basszusgitár, vokál) után legközelebb Czitrom Ádám (gitár), majd utoljára Gulyás Kristóf (dob) csatlakozott a zenekarhoz.

NAGYÚR //
A Nagyúr az Isten Háta Mögött két alapítója, Pálinkás Tamás és Bokros Csaba által összehozott furarock zenekar, amiben megtalálható az elődzenekar nem hétköznapi zeneisége és szövegvilága, valamivel hallgatóbarátabb formában. Szikár alternatív gitárzene, kicsavart magyar nyelvű szövegekkel, ami igencsak hiánycikk a jelenlegi hazai undergroundban. Első kislemezük, az „Arra várok, hogy minden egyes hangból csönd legyen” nagyon sok pozitív kritikát kapott, a következő megjelenés 2022 kora tavaszán jön.

Jegyvásárlás

Early Bird Jegy:

1500 FT
Elővételes jegy:

2000 FT
Jegyek a helyszínen:

2500 FT

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események