×
4.27. csütörtök 19:00 → Nagyterem
Jazzbois, Co Lee, Verbz, CAPRIISUN & Mr. Slipz
Blunt Shelter pres.

Verbz és Mr Slipz megkerülhetetlen alakjai az angliai underground hip-hop / rap színtérnek. Dolgoztak korábban a High Focus Records-al, Radio Juicyval, zenéjük, szövegük és képi világuk kivételesen magas minőséget képvisel. 2020 elején kezdtek el dolgozni egy közös albumon az akkor Londonban tartózkodó amerikai MC-vel és jó barátjukkal, CAPRIISUN-al. A „Shore Connects” névre keresztelt mestermű végül idén Február 28.-án jelent meg a Blunt Shelter Records-on digitális formátumban, illetve már készülőben vannak a 12″-es vinylek is. Budapesten, a Turbina nagytermében lesz először élőben bemutatva az album, olyan magyar muzsikus MVP-k társaságában mint a Jazzbois és Co Lee.

Co Lee egy egyedülálló szettel készül BluntOne és don C producerekkel karöltve, közös alkotásaikat is hallhatjuk majd számos vendég MC közreműködésével, kiadatlan hanghullámok is felcsendülhetnek.

A Jazzbois pedig hosszú idő óta először az eredeti trio felállásban örvendezteti meg a hallgatóságot intergalaktikus fúziós csodájával, amely az est zárásaként egybe olvad egy élő, többnyelvű rap cypher-el.

Közelgő események