×
11.15. hétfő 18:00 → Kiállítótér
Játszóház

A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!
Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?

Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.

Lelkes résztvevők százaira a Turbina termeiben, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.

Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).

Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.
Néhány tudnivaló:
– 6-kor kezdődik, 11-ig tart, bármikor lehet érkezni.
– Van házirendünk, nagyon szigorú! Keresd a táblát a játékkupac mellett.
– Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg. Ha igazán jó arc vagy, hozol magaddal repoharat is.
– Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé.

Belépő: 800 ft

Diák-belépő: 400 ft

A Turbina épületében megrendezett események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események