×
2.05. hétfő 18:00 → Egész ház
Hétfői Társasozás Turbinában!
ÁLLJ! ⚠️ Ezt a szöveget te írtad. Azaz én, aki te vagyok a jövőből. 🕕 Szóval inkább te fogod írni. Mindegy is, nincs sok időm, szóval nagyon figyelj! 30 év múlva fel fogod találni az időutazást. 🤯 Igen, te, ne kérdezd, tényleg valószínűtlennek tűnik, de ettől nem lesz kevésbé igaz. Sajnos egy barátod (igen, 𝘢𝘻, 𝘢𝘬𝘪𝘳𝘦 𝘨𝘰𝘯𝘥𝘰𝘭𝘴𝘻) megirigyli a hírneved, és megpróbál visszautazni az időben, hogy megöljön, és átvegye a helyed nagy feltalálóként. Ebből már nincs visszaút, meg kell védened magad! Gyere el hétfőn a Játszóházba, ott megkapod a szükséges eszközöket. Hozd el 𝘰̋𝘵 is (a 2024-es énjét), amíg 𝘰̋ veled van, védve leszel, hiszen nem kockáztathatja, hogy találkozzon önmagával..
🌟​ Kapunyitás: 18:00-tól ❤️
🍹 Enni- és innivalót a helyszínen tudtok venni, a nagyi főztjét és a reggel facsart narancslét most légyszi hagyjátok otthon!
/Ha nem tudod, hogy mi ez az egész, tekerj lejjebb./
———————————————
Ugorj be a társasjátékozónkba –> https://www.facebook.com/ignacanyul
Kölcsönözz tőlünk játékokat –> https://www.jatszohazprojekt.hu/jatszohazhoz
———————————————
A Játszóházban társasozunk. Nem gyerekekkel, nem Monopolyval, és nem egy pincében – hiszen társasozni ma már ennél jóval többet jelent!
Mire számíthatsz, ha benézel hozzánk?
📦 Kb. 10 köbméter társasjátékra, amikből választani lehet. Csak olyan van a kupacban, amit mi magunk is szeretünk. A három percestől a három órásig, a partijátéktól az elmélyülősig, a szusistól a marsosig.
👫 Lelkes résztvevők százaira, akik minden vízszintes felületet kihasználnak egy jó játékra.
🐇 Nyulas pólóban tüsténkedő játékmesterekre, akiknek minden vágya, hogy ugyanúgy rákattanjatok egy-egy játékra, mint ők. Miután ajánlanak valami szuperjót, el is magyarázzák a szabályokat, sőt, általában kedvesek is (kivéve a Bálint).
🌎 Sok régi barátra, új ismerősökre, és persze világuralomra.
Néhány tudnivaló az eseményről:
– 6-kor kezdődik, 11-ig tart, bármikor lehet érkezni. ⏰
– Van házirendünk, nagyon szigorú! Kérdezd róla a nyulaspólósokat 📜
– Van sör, bor, kóla: támogass minket azzal, hogy a helyszínen veszed meg 🍻
– Lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal. A kupac körül tudsz játékostársakat vadászni. Nagyon örülünk, ha befogadjátok egymást egy közös játék erejéig, de az is oké, ha inkább magatok lennétek, ezt nyugodtan jelezzétek egymás felé. 🎲

🐇 Behopp: 1000 Ft (diák: 500 Ft)

Facebook esemény

Közelgő események