×
3.19. szombat 10:00 → Nagyterem
Hardboiled x Tripolar ❍ Mikkel Rev, Omformer, Oprofessionell, Phara

Norvégiából nem csak jeges szelek fújnak. Sőt, az oslói Ute brigád mintha csak erre az extra Napturbinára készült volna: kiadójukkal és forest rave bulijaikkal éppen feszes, új értelmet adnak a trance-nek, friss levegőt sűrítve a műfaj ősi tartóoszlopai közé, mindeközben megőrizve annak 90-es évekbeli szívhezszóló melegségét. Melodikus és mélyre szúr, de ütőképes és táncoltat: elmondhatatlanul örülünk, hogy a kontinens pillanatnyilag talán legprogresszívebb csapatából rögtön három projekt – Mikkel Rev, Oprofessionell, illetve kettejük közös élője, az Omformer – is először látogat el Budapestre paradigmát váltani.
És ha már a nagytermet átadjuk nekik, a pupillafeszítés a klubszobában sem marad el: ide a raktárépületes keménységet jövőtechnós alienhangokkal házasító Pharát várjuk, aki két éve már atomjaira kapta a LÄRMet, és azóta csak még tovább gurította a fekete labdát, hiszen a fél klubvilág a lábai előtt hever. Hazai fronton pedig első alkalommal csatlakozik hozzánk And/or a Potent posszéból, illetve Tom_Ato, mint a lokál színtér ígéretes új arca, továbbá a techno és trance spektrum különböző pontjainak megbízható őrzői. Erős nappal van kinézőben.
≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃≃

Mikkel Rev (Ute.Rec)
Omformer Live (Ute.Rec)
Oprofessionell (Ute.Rec)
Phara (Fuse Brussels, Phaaar)
AGA2L
And/or
dtnb.
Katamii
Mankind
Nova Gravity
Ruenge
Subotage
Tom_Ato

Jegyvásárlás

Early Bird:

2000 ft

Elővétel:

3000 ft

Elővétel II.:

3500 FT

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események