×
4.21. péntek 19:00 → Nagyterem
Géem, Rancheros & Jucca Melancholic, Dohányhangú Szépleány

Géem

Géem egy magyar indie folk énekes, aki az élő zenén keresztül látja meg a szépséget a mindennapok nehézségei között. A Parvaro billentyűse és vokalistája, a Little Moon sorozat operatőre és coloristja.
Több évnyi utcazenélés és különböző kocsmák közönségének túlkiabálása után most megmutatja, hogy milyen zenét játszik, amikor csak egyedül van otthon. John Mayer, Matt Corby és Ben Howard inspirálta hangzásában kísérletet tesz az akusztikus elemek és a elektronikus zenéből ismert megoldások kombinálására, hogy a színpadon is úgy tudjanak megszólalni a számai, ahogy majd a készülő első lemezén is hallható lesz.

Dohányhangú Széplány

“A Dohányhangú Széplány korai szakaszában házibulik és tóparti esték zenei aláfestését biztosították az alkotók ironikus, alkalmanként kissé melankolikus szerzeményeikkel. Később a zenekar öt tagúra bővült, és az új hangszerekkel a dalok lendületesebbé, táncosabbá, zeneileg innovatívabbá váltak. A dalokra jellemző, hogy a többszólamúság és a ritmussal és harmóniákkal való kísérletezés ellenére a frappáns szövegek és fülbemászó dallamok a hazafelé tartó éjszakai buszon is a közönség fejében viszhangoznak.”

Rancheros & Jucca Melancholic

Melankolikus elektronikus családi indie-pop, melyet az egykori Human Ramen-tag, Vendel és gimis
kishúga, Sári komponáltak tarr bélai tanyavilágban. Eddigi anyaguk nosztalgia, szabadság, kalandvágy és keserédesség keveréke. Az est folyamán kedves barátjukkal,
Bárány Judittal fognak együtt fellépni.

 

 

Jegyvásárlás

Elővételes

2000 Ft
Helyszíni

2500 Ft

Facebook esemény

Közelgő események