×
12.07. csütörtök 19:00 → Klubszoba
fromtheredsun & Perfekt Square
A fromtheredsun alternatív rock kvartettje és a Perfekt Square „Budapest Grunge”-nak elkeresztelt stílusa zenéli be a Klubszobánkat december 7-én.
fromtheredsun
Legyen az sivatagi homokvihar, egy esős őszi nap, vagy egy klub koncert afterje, a fromtheredsun mindenhonnan próbál ihletet meríteni. Mint ahogy a zenekari tagokat is teljesen véletlenül fújta össze szél, a számok maguk is egy szokatlan egyveleget alkotnak. Félelem, harag, szomorúság, bizonytalanság és egy kis remény, hogy minden jóra fog fordulni.
Alternatív rock kvartett akik csak élvezik, hogy zenélhetnek.
Perfekt Square
Declan, Eric, Misi és Sanyi kb 8 év kihagyás után találtak újra egymásra 2020-ban, amikor is korábbi feldolgozás zenekaros tapasztalatok után, valami mást, eredetibbet szerettek volna együtt alkotni. A dolgok a vártnál jobban alakultak, és 2021-től a banda saját dalokat kezdett írni és játszani az általuk „Budapest Grunge”-nak elkeresztelt stílusban. Debütáló EP-jük „Salt Water Anger” 2022-ben jelent meg, és hamarosan első albumuk felvételét kezdik meg. A társadalmunkról, saját érzéseikről szóló dalszövegeik súlyos riffekkel kombinálva mozgatják meg az elmét és a testet!
Jegyvásárlás
JEGYEK
Early Bird / 2000 Ft
Elővételes / 2500 Ft
Helyszíni / 3000 Ft
Facebook esemény

Közelgő események