×
5.18. szombat 18:00 → Klubszoba
Foreland Lemezbemutató// Hickory x Gedeon Reflects
Április 20-án megjelenik a FORELAND nagylemeze!🌙🔥
Május 18-án, a Turbina Klubszobában élőben bulizhatsz a lemezen felcsendülő dalokra, amik mellett korábbi ismert dalok és egyéb különlegességek várnak rád!
Vendégük a GEDEON REFLECTS és az 5. születésnapját ünneplő HICKORY! 🎂
AZ ELŐVÉTELES JEGYEK MÁR ELÉRHETŐK, EARLY BIRD JEGYEK LIMITÁLT DARABSZÁMBAN KAPHATÓK!🐦🎫
ℹ️ KONCERTINFÓK
• Kapunyitás: 18:00
• Gedeon Reflects: 18:30-19:30
• Hickory: 19:50-20:50
• Foreland: 21:10-22:10
FORELAND
Könnyed popos lazaság, hanyag elegancia, fülbemászó dalok és dallamok.
Központi témák a szerelem és a túlfűtött vágyak – néha persze keresve mellette az élet mélyebb értelmeit.
Ahogy az életben, zenekarként is fontos számukra a közvetlenség, és a kapcsolódás: ezeket a pillanatokat keresik a zenében.
Dalaikban a mainstream pop mellett a pop-rock, funky, illetve az indie-pop stílusjegyek keverednek, amiket elektronikus elemekkel ötvöznek. Ezek csomópontja különleges hangzásvilágot kölcsönöz a zenéknek, ami kiegészül a szövegcentrikus, többszólamú énekkel.
A zenekar 2017 szeptemberében alakult, az elmúlt években bejárták az országot, a klubokat és vidéki fesztiválszínpadokat, hogy ezúttal a Turbinában adjanak lemezbemutató koncertet!
Facebook: https://www.facebook.com/forelandzenekar
Instagram: https://www.instagram.com/forelandzenekar/
Youtube: https://bit.ly/yt-forelandzenekar
Spotify: https://bit.ly/spoti-forelandzenekar
HICKORY
A HICKORY zenekar 5. születésnapját ünnepli a Turbinában! 🎂🎂🎂
Megalakulása óta a formáció számos kislemezt és single-t adott ki, valamint megjelentett egy nagylemezt is ‘Minden napszakban ingatag’ címmel. A zenekar koncertet adott több fesztiválon, vidéki es fővárosi klubban. A szülinapi koncerten a friss HICKORY dalok mellett, hallhatók lesznek a csapat korábbi szerzeményei is 🕺🪩🎶 Gyertek és ünnepeljetek együtt a zenekarral!
GEDEON REFLECTS:
A Gedeon Reflects zenekar sokszínű, dalaikban az akusztikus melodikus vonal és a hard rock képzi a két végletet, de ebbe beleférnek alter, country, jazz és pop elemek is. Egyszer úgy fogalmazták meg a stílusukat, hogy ők az „izomlazítós Cseh Tamás”. 2023-ban jelent meg egy albumuk, dalaik leginkább különféle hangulatok, érzések, lelkivilágok bemutatására törekszenek, amelyek minden embert foglalkoztathatnak. Szövegeikben szót ejtenek célokról, küzdelmekről, emberi kapcsolatok nehézségeiről, őszinteségről, elnyomásról, reményről és felszabadultságról is.
Jegyvásárlás

Jegyár: 3000FT
Elővételes jegy: 2500FT
Early-Bird jegy: 2000FT

Facebook esemény

Közelgő események