×
2.15. csütörtök 17:00 → Kiállítótér
Feabruári Zsendülés a Turbinában!
A Zsendülés – Veraison, azaz a tokaji Mád és Tállya három pincéjének kollektívája február 15-én becsatlakozik az újraéledő NVC bulisorozat első estéjébe a Turbinában! A fenti bisztróban várunk majd titeket délután 5-től éjfélig egy rendhagyó, buli-heavy Zsendülés vásárral és kóstolóval!
BORÁSZATOK:
Homoky Dorka: a családi birtokot viszi tovább Tállyán, ahol a neve alatt saját borszelekciója is készül. Főként furminttal és hárslevelűvel foglalkozik, de a vásárra magával hozza pét-natjait is, és korlátozott mennyiségben a dán kollaborációban készült cideréből is vásárolhattok.
Zsirai Pincészet: Kata összesen három borvidéken művel területeket, de a tokaji Mád és a családi pince áll a fókuszpontban. Klasszikusabb tételek, tradíció, spontán hordós erjesztés és érlelés, illetve komoly aszúk várhatóak tőle.
TR: három barát projektje, akik a tállyai területen munkálkodnak (a hírhedt Palota-dűlőn), pincéjük pedig Mádon található. Fiatalos, lendületes ízek, letisztult koncepció: minden évben 1 száraz, 1 édes, 1 pét-nat készül.

Közelgő események