×
4.19. péntek 19:00 → Klubszoba
Eszkimó / Möbius @ Fülesbagoly Trip
Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indult a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói. A Fülesbagoly Trip negyedik állomásához ér április én az Eszkimó és a möbius fellépésével.
Hogy mi az Eszkimó? Szem behuny, indulhat az utazás…vagy inkább hullámvasút?! Nyugtalan fészkalódás, visszaszámlálás végtelentől érzés, rohanás, merülés, instant oldódás, húz-elereszt, turbulencia…vagy ambivalencia…mint ez: Nyugat Dunántúl legvidámabb szomorú-rock zenekara, bár rocknak light, popnak hard, progresszívnek egyszerű, mainstreamnek bonyolult. Nincs két ugyanolyan dal, ami összeköti őket azok a zakatoló dalszövegek, amelyek sosemvolt filmek kulcsjeleneteit vetítik homlokunk belsejébe…vagy csak szimplán egy jó kis alter banda Győrből?
A möbius zenekar progresszív, alternatív rockzenét játszik. Csendéletek, emberek, terek, idők – mindezen témák kerülnek feldolgozásra az erőteljes hangszerelés és lágy énektémák által.
A 2022 őszén megjelent bemutatkozó lemez óta a zenekar egy fővel bővült, és egy EP kiadásán dolgozik.
Jegyvásárlás

Jegyár:
early bird 2000 Ft
elővét 2500 Ft
helyszín 3000 Ft

Facebook esemény

Közelgő események