×
5.05. vasárnap 11:00 → Egész ház
Elysium sportnap
Csatlakozz hozzánk május 5-én, vasárnap, a Sport Elysium Turbina rendezvényen, ahol a sport és az életöröm egyesül! Egy napos kikapcsolódás vár a családokra és minden sportkedvelőre, akik szeretnének kilépni a mindennapi szürkeségből.
🏋️‍♂️ Sport Elysium – A Szabadság Szentélye
Itt nem csak egyszerű edzéseket találsz, hanem egy különleges élményt, ahol a tested és lelked is feltöltődhet. Hősként merülhetsz el az edzésekben, és ráadásul ez egy olyan program, ahol a család is együtt élvezheti az aktív életmód előnyeit. Kérj kimenőt és gyere el egyedül vagy hozd magaddal a családodat – mindegyikőtöknek van helye a Sport Elysium világában!
💡 Nyereményjáték és különleges ajánlat:
Minden akcióhős ruhában érkező gyerek kap egy fogyasztási kupont!
Kerületi lakcímkártyával féláron válthatóak a helyszíni jegyek!
PROGRAMOK
Vitalitás Piac
Fedezd fel a Vitalitás Piac varázslatos világát, ahol minden sarokból sugárzik a frissesség és az életöröm. Ez a piac nem csupán egy hely, ahol egészséges termékeket találsz, hanem egy inspiráló központ, ahol az egészség és az önmagad iránti szeretet találkozik. 💚🌿
Stresszoldó jóga: Mészáros Annamária
Ezen az órán a csípő izmok lesznek a fókuszban, hiszen ez a terület stressz és az ülő életmód hatására befeszül, ami hosszú távon fizikai fájdalomhoz vezethet, akár a test többi részén is. A gyakorlás segíteni fog mind fizikailag és szellemileg ellazulni, akár érzelmi blokkok is oldódhatnak tőle. Lassú, tudatos mozgásra számíthatsz, részletes instrukciókkal. Jógás tapasztalat nélkül is csatlakozz bátran! Rövid ráhangolódással fogunk kezdeni, légzőgyakorlatokkal, melyek szintén az idegrendszer ellazítását támogatják. Ezután alaposan átmozgatjuk a testünket, amit majd relaxációval zárunk.
Full Body LIIT teljes testsúlyos edzés Erdős Virággal
Várlak szeretettel a LIIT órán ami egy közepes intenzitású edzésforma, folyamatos egyenletes tempóban erősítjük a különböző izomcsoportokat amiket kisebb köztes nyújtásokkal lazítunk is. Core, mélyizmok erősítésével fogunk kezdeni majd a comb és farizmokkal kiemelten foglalkozunk több gyakorlaton át ,ezután eljutunk a végtagokig is így mozgatjuk meg az egész testet. Zenére mozgunk a saját testünket használjuk ellenállásként és csak a talajt fogjuk érinteni.
Gerincjóga Virággal
Gerinjóga a jóga modern preventív mozgásra fókuszáló formája.
HIT edzés TOOB csapatával
Az energikus páros: Niki es Marilla bemutatja TOOB HIIT edzését, mely egyszerre szuper izzasztó, kemény és mégis preventív szemlélettel átszőtt!
Odafigyelünk a mozgásminőségre, a feladatok helyes kivitelezésre és a több feladat opcióval mindenki meg fogja találni a saját edzettségi szintjéhez mért kihívást.
Megéri Velük edzeni!
Próbáljátok ki, várnak titeket nagy szeretettel! Hajrá sport!
Csomagold ki a tested!
Elek Ányos játékmesterrel és improvizációs trénerrel
Ébreszd a tested tudatosan és zúzd bele magad egy kivételes, izzadságban úszó mozgásélményben, ami a játék, tánc és az improvizáció eszközeivel kiemel a hétköznapi rutin stratégiáidból. A fókusz most rajtad van, a te belső érzéseiden, megérzéseiden és igényeiden. A részvétel ebben a programban egyértelműen megváltoztatja majd az életed mindennapjaihoz és a világhoz való hozzáállásodat.
Hagyj magad mögött mindent, amit a hétköznapok szürkesége hoz magával, és engedd meg, hogy tested szabadon mozoghasson, kifejezze magát, és vegyen részt a játék örömeiben.
(helyszín: Nagyterem)
Gyermek zene, interaktív játék én önfeledt zene- bona tánccal Hunyadkürti Évával
Rioi stílusú samba batucada tánc Kiss Katival, Bloco de Samba Girassol dobosaival
Üdvözöllek a lenyűgöző batucada dobos szamba órán! Képzeld el, ahogy a ritmikus ütések összeolvadnak, és a dobok színes palettája egyesül a pörgős, vidám hangulatban. Ez az energiaforrás, amely a batucada varázslatos világát teremti meg, ahol a dobok szabadjára engedik a vitalitást, és a zenével való egyesülésben a test és a szellem örömtáncot jár. Tapasztald meg a lendületes ütemeket, és hagyjuk, hogy a dobok kihangsúlyozzák az életörömöt és a dinamizmust az óra minden percében!
🕙 PROGRAMTÁBLA:
11:00-tól: Kapunyitás, Vitalitás piac
12:15-13:15: Nappali – Stresszoldó jóga,
Nagyterem – Full Body, teljes testsúlyos edzés Erdős Virággal
Fenti termek – Gyermek jelmezbál a Veled Kerek csapatával
13:30-14:30: Nagyterem – Flow jóga
14:00-15:00: Nagyterem – HIT edzés TOOB csapatával,
14:00-15:00 Gerincjóga Virággal Nappaliban
15:15-16:15: Fenti terem: Gyermek zene és interaktív játék Hunyadkürti Évával
16:30-17:30: Nagyterem – Szamba Batukada oktatás Kiss Kati vezetésével, élő zenével
Ez az esemény nem csak egy egyszerű sportnap – ez egy kaland, ahol a tested és lelked egyensúlyban tarthatod. Ne hagyja ki ezt a kivételes alkalommal, és merülj el a Sport Elysium Turbina varázslatos világában! 🌈🏆
Kísérő programok:
Nagy János ülő masszázs. 20 perces masszázs a felsőtest átmozgatásával , lazításával
Jegyvásárlás

Elővételben (early bird):
Családoknak: 3500 Ft. (1 gyerek, 2 felnőtt)
Felnőtteknek: 2000 Ft.
Gyerekeknek: 1000 Ft. (2 éves kor felett)
Gyerekeknek:
Családoknak: 5000 Ft. (1 gyerek, 2 felnőtt)
Felnőttek: 3000 Ft.
Gyerekeknek: 1500 Ft. (2 éves kor felett)

Facebook esemény

Közelgő események