×
1.15. szombat 12:00 → Nagyterem
Eclair Fifi (UK) ❍ Napturbina
Route 8, Soundbank, Switch Nollie, Adis Is Ok

Reméljük Eclair Fifit senkinek sem kell bemutatni: a látszólag töretlenül jókedvű skót DJ világszerte híres közönségbűvölő képességéről. Ha valakinek mégsem cseng ismerősen a neve, elöljáróban talán elég annyit elárulnunk, hogy fékezhetetlen energiái és fülbemászó szelekciója mellett lehetetlen egy helyben maradni. Alig várjuk, hogy együtt bulizhassunk Fifivel, és mi sem természetesebb, mint hogy mi is maxra pörgetjük a Napturbina minden zugát, amíg ő a Nagyteremben váltogatja a lemezeket!

A délután további részében az mhmm, SANTSAT, It’s Okay To Dance sorból ismerős szakértő barátaink gondjaira bízunk titeket. Velünk tart Route 8, Soundbank, Adis Is OK, és Switch Nollie is.

A lenti táncerőművel versenyre kelve az emeleten flesibbnél flesibb mintákkal várnak a Patika kollektíva tetováló művészei, miközben a bisztróból szüntelen pörögnek ki a dzsúszok, új erőre gyújtó bowlok, és szív,- és lélekmelengető italok – sőt, a Block Stock Vintage pop up store is felüti majd a fejét nálunk, pár gondosan kiválogatott ruhadarabbal.

Jegyvásárlás

Early-Bird jegyek:

2000 ft

Elővételes jegyek:

2500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események