×
9.22. péntek 19:00 → Klubszoba
Doggos – vendég: Ipolyi-Gáts Hunor
Doggos koncert a Turbina klubszobában. Vendég: Ipolyi-Gáts Hunor
Na skacok, az ‘Agymasszázs’ lemezbemutató óta nem volt önálló Doggos konci Budapesten, úgyhogy ezen sürgősen változtatni KELL! Úgyhogy szeptember 22-én jövünk felétek a Turbinába, hogy szétrokkoljuk a fejeteket. Velünk lesz a fantasztikus Ipolyi-Gáts Hunor (Feed the Mogul), aki egy akusztikus szettel nyitja majd az estét!
A 2017 végén alakult Doggos könnyedén lavírozik a pop, az indie és a glam-rock között. Koncertjein bármi megtörténhet a feszes garázsos riffeléstől kezdve egészen a sokperces, giccses power ballad-ig. A pécsi banda először a KERET blog ‘Kikeltető’ nevű tehetségkutatóján bukkant fel. Azóta felléptek többek közt az Ördögkatlan, Művészetek Völgye, Pécsi Egyetemi Napok, Fekete Zaj és Kolorádó fesztiválokon, koncerteztek az Esti Kornél, a Margaret Island és a Ricsárdgír vendégeként, valamint három Magyar Klipszemle jelölést is maguk mögött tudhatnak.
2022-ben bekerültek a Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjába. Ennek keretében adták ki első magyar nyelvű szerzeményüket, Hozzám van szerencséd címmel. A klipet 2023-ban a Klór című megjelenés, majd az első anyanyelvi EP követte Agymasszázs címmel.
Jegyvásárlás

JEGYEK

Elővétel /2100 Ft
Helyszínen / 2500 Ft

Facebook esemény

Közelgő események