×
1.20. csütörtök 19:00 → Nagyterem
Damara lemezbemutató
vendég: Pandóra Projekt

A Damara egy 2020-ban alakult, fiatalokból álló zenekar, tele energiával. Behatárolatlan zenei stílusuk leginkább alternatívnak mondható. Énekes/dalszerzőjük Agata Angilella, aki a zenekar megalapításáig elsősorban szólóelőadóként tevékenykedett, illetve számos zenei projektben közreműködött, de kreatív energiái végül arra sarkallták, hogy fiatal, elhivatott, tehetséges zenészeket gyűjtsön maga köré és életre hívják a Damara zenekart.

A Damara a 2021-es pörgős, fesztiválokkal és koncertekkel teli évet követően stúdióba vonult, hogy rögzítse első nagylemezét, Keresem a helyem címmel, amelynek dalait először ezen az estén hallhatja majd a közönség.

A Pandóra Projektet 2021 elején alapította Major Dorci és Végh Janka Zsuzsanna, akik indie-folk-ként definiált hangzásukat vidékről érkezve Budapesten találták meg. Az azóta zenekarrá kiegészült formáció idén rengeteg helyen megfordult, többek között a Gozsdu udvarban, az A38 Hajón és a Művészetek Völgyében is.

Eddigi legnagyobb megtiszteltetésnek érzik, hogy a 2021-es KIKELTETŐ tehetségkutató döntősei voltak, valamint a Szabad a Színpad tehetségkutató nyerteseként távozhattak. Táncolható, mozgalmas zenéjükkel fel kívánják szabadítani közönségüket, hogy velük együtt énekeljék-ugrálják ki problémáikat.

Jegyvásárlás

Early-Bird jegyek:

1500 ft

Elővételes jegyek:

2000 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.

Közelgő események