×
5.15. szerda 18:45 → Kiállítótér
Charles Bukowski: A város legszebb nője – könyvbemutató
Nagy sikerű nemdebáros, győri és nemdebárkás könyvbemutatónk után még nagyobb örömmel hívunk meg minden kedves Bukowski-olvasó barátunkat Charles Bukowski: A város legszebb nője című könyvének bemutatójára, május 15-én este 18:45-re a Turbinába
A város legszebb nője most jelenik meg Magyarországon először, ráadásul hét éve ez az első itthon eddig kiadatlan kötete.
A Troubadour Books Kiadó és a Vörösbegy Könyvek gondozásában megjelent könyvben harminc novella szerepel, és ha a novella az irodalom Instagram-posztja (© Pritz Péter), akkor Bukowskitól most harminc olyan posztot kapunk, amik ugyanolyan emlékezetesek lesznek, mint találkozásunk életünk első szerelmével, mint életünk első dugása, koncertje vagy berúgása.
A könyvbemutatón az ország egyik legfontosabb kultúrharcosa, az Anima Sound System alapítója, Prieger Zsolt beszélget a fordítóval, Pritz Péterrel, aki 20 éve „Bukowski magyar hangja”, a beszélgetés közben pedig az ország egyik legtehetségesebb színésznője, a Semmelweis film főszereplője és egyben a város egyik legszebb nője, Nagy Katica olvas fel részleteket a kötetből. Azért is ők az esemény főszereplői, mert ők maguk is Bukowski-rajongók.
A kötet a helyszínen kapható lesz, és a fordító kérésre szívesen dedikálja. Vagy felszólításra.
Gyertek, és ünnepeljük meg szépen a világ egyik legkiemelkedőbb íróját, mindannyiunk Bukowskiját!

Közelgő események