×
11.12. péntek 18:00 → Klubszoba
Bonilevine x Quiet Kid & The Speakers & Serotonin Valley

Bonilevine:

A grunge/alternative rock műfajt képviselő BONILEVINE 2021 elején alakult meg és idén nyáron vették fel első kislemezüket, mely szeptemberben debütált Shameful Delight címmel. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál) és Veres Gábor (dobok) alkotta trió háromszámos anyagán a hazai Artisjus-díjas hangmérnökkel és producerrel, Paczári Károllyal dolgoztak együtt. Az EP immáron elérhető az összes nagyobb streaming felületen.

Quiet Kid & The Speakers:

Zajos és pszichedelikus hangulatingadozás az álomszerű indie pop és a sötét post-punk között. A Quiet Kid & The Speakers zenéjében olyan zenekarok hangzása visszhangzik, mint a Foals, az Idles, a Temples, a The Smiths, a The Cure vagy a Joy Division. 2020 tavaszán megjelent Last Decade című kislemezük – dalaik a mai korra jellemző társadalmi és magánéleti válságokkal foglalkoznak. A Kikeltető különdíjas zenekara idén adja ki új anyagát, Escapism címmel. A változatos hangulatú számokból álló műsort fülbemászó énekdallamok, zajos gitárok és feszes ritmusok kísérik végig.

Serotonin Valley:
Az 5 fős Serotonin Valley 2019-ben alakult Budaörsön. Zenéjükben az indie rock mellett előszeretettel kísérleteznek pszichedelikus és punk hangzással is, céljuk a fiatalok körében népszerűsíteni ezeket a zenei műfajokat. A lezárások alatt nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a zeneszerzésbe, amelynek eredményeként 2021 tavaszán megjelent az első EP-jük Welcome to Serotonin Valley címen. Szeretettel várunk mindenkit azon az estén, ahol a Turbina kaput nyit a Szerotonin Völgynek.

Jegyvásárlás

Elővételes jegy: 1500 FT
Jegyek a helyszínen: 1800 FT

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események