×
3.22. kedd 19:00 → Klubszoba
BÖBE – ‘poisoned paradise’ lemezbemutató

„Keserédes pop Európa szívéből” – Szécsi Böbe budapesti énekes-dalszerző-producer szóló projektje a BÖBE 2019 májusában indult útjára. A maga által bittersweet-pop azaz keserédes popként definiált műfajában alkotó énekesnő dalait saját maga írja és hangszereli. Hangzására a minimál elektronika, mély sub-basszusok, dallamos loopok jellemzőek, vokál szólamokkal fűszerezve. A projekt élő felállása 2020 nyarán debütált a Halott Pénz előzenekaraként, azóta játszottak már a Margaret Island, valamint a brit Alfie Templeman előtt, de megfordultak SZIN, Művészetek Völgye és a Liveruope fesztivál színpadain is.
2020 februárjában megjelent négy számos, koncepcionális debütáló EP-je és több kiadott kislemez után február 25-én jelenik meg debütáló albuma, poïsoned paradïse címmel amin 9, az énekesnő által írt és hangszerelt dal hallható. A Turbinában ezen dalok mellett néhány, korábban megjelent BÖBE dal is felcsendül majd.

 

 

Jegyvásárlás

Early Bird:

1500 ft

Elővétel:

2000 ft

Jegyek a helyszínen:

2500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események