×
11.27. szombat 18:30 → Nagyterem
Black Nail Cabaret x Saigon Blue Rain (FR)

Saigon Blue Rain

A Saigon Blue Raint 2012 szeptemberében alapította Ophelia és Franck. Az első, azonos című EP-jük 2013-ban jelent meg és elismerést hozott a zenekarnak. 3 további albumot, egy EP-t és néhány feldolgozást adtak ki 2012 és 2020 között, amelyeknek köszönhetően eljutottak nevesebb szubkult fesztiválokra mint pl a WGT, az NCN, az Eine Nacht Im Bergwerk Svájcban vagy a Tomorrow Ghosts Festival az angliai Whitbyben. Előzenekara voltak a The Beauty of Gemina-nak a 2016-os németországi turnén és olyan jelentős előadókkal játszottak együtt mint a Clan of Xymox, She Past Away, Lebanon Hanover, Ash Code, Twin Tribes Das Ich etc. Jelenleg egy új albumon dolgoznak.

Black Nail Cabaret

A BNC finom egyensúlyt képvisel a vintage és a modern között, hidat építve a new wavetől a kortárs popzenéig.
A BNC egy magyar dark pop duó, amely 2008-ban alakult. Tagjai Árvai-Illés Emese (ének) és Árvai Krisztián (billentyűk). A zenekar 2010-es debütálása óta rendszeresen játszik hazai színpadokon és Európa-szerte. Főképp a drámai színpadi jelenlétükről ismertek, ahol alkalmanként vendégművészeket, táncosokat és saját kezűleg készített jelmezeket is bevetnek. Legutóbbi albumuk Gods Verging on Sanity címmel 2020 májusban jelent meg a német Dependent Records égisze alatt.

Jegyvásárlás

Elővételes jegy:

2500 FT

Jegyek a helyszínen:

3000 FT

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események