×
4.09. kedd 19:00 → Kiállítótér
Bérczesi Robi akusztik vacsorakoncert
Bérczesi Róbert, gitáros-énekes-dalszerző lesz következő vendége vacsorakoncert eseménysorozatunknak!
A HIPERKARMA frontembere a tőle megszokott egyedi hangzásvilággal érkezik a Turbina emeletére, mi pedig növényi alapú menüsorunkkal hozzuk a koncerttel összhangba a többféle érzékszervre ható különleges estét.
A zenei tematikájú menüsort a Domovoj Projekt séfjei mellett Batta Ramon mesterszakács hozza összhangba alkoholos- és házi készítésű alkoholmentes fermentált ital szortimentmünkkel.
///
Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.
Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.
///
Bérczesi Róbert gitáros-énekes immáron több mint harminc éve foglalkozik dalszerzéssel. A HIPERKARMA frontembere regénybe illően kalandos pályafutása során sokakra volt, van és még lesz is óriási hatással. Az a senki máséval össze nem téveszthető zene- és szövegvilág, ami Robi sajátja, tökéletesen tükrözi az élethez való teljesen egyedi hozzáállását és gondolkodásmódját. Hogyha érdekel egy különös, mégis élhető és szerethető látásmód és szereted a kellemes melódiákat is, akkor mindenképpen nézd meg Robit ezen a koncerten!
Jegyvásárlás
JEGYEK
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (ital nélkül): 16.500.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholos italcsomag): 24.000.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholmentes italcsomag): 22.000.-
Facebook esemény

Közelgő események