×
1.06. csütörtök 20:00 → Nagyterem
Antilope Kid x bongor

Drága Újévtagadó Testvéreink!
Itt az ideje, hogy véget vessünk az évezredes hazugságnak, mely szerint az évnek egyszer csak vége lesz. Ne hagyjuk, hogy a gergelynaptariánusok és az óraátállító lobbi legyőzzék a józan eszünket. Ha kinézünk az ablakon, mit látunk? Először is azt, hogy a Föld lapos. Ebben nincs is vita. Másodszor pedig azt, hogy minden ugyanolyan, mint tavaly volt. Akkor meg miért lenne idén?!!!????
A naptárimádó nemzetek és a hanyatló nyugat (ami persze, mint az köztudott, igazából Dél felé helyezkedik el a Földlap tányérján) kalendarista összeesküvői hatástalanítani akarják a belénk ültetett 5G csipszeket, de ezt csak éjfélkor, évfordulókor és petárdazajban tudják megtenni, ugyanis ebben az egy pillanatban kapcsolja le a Laposföld mesterséges gravitációját Kína. De azzal nem számoltak, hogy a pilóta kitálal!
A pilóta ugyanis kitálalt, és ma már mindenki tudja, hogy a kalendaristák csak azért erőszakolják ránk az újévlobbijukat, hogy Kiszel Tünde naptárait rá lehessen sózni a népre (forrás: Pataky Attila). Ne higgyünk el mindent, amit a propaganda diktál! Ne higgyünk a hanyatló Délkeletnek, sem a felkelő Északnak! Bízzunk inkább a többmilliárd éves sámbálámbá törzs tagjainak beszámolóiban, és higgyünk inkább a fénylényeknek. Amúgy ez az egész fent van az Interneten, meg lehet nézni. NE HAGYJUK, HOGY MÉG EGGYEL TÖBB KÜLÖNÖS SZILVESZTERREL MÉRGEZZÉK A NYUGALMUNK LANGYOS ÁLLÓVIZÉT!
ANTILOPE KID és BONGOR közülünk valók, és bátran nemet mernek mondani a kalendaristáknak. Közös koncertjük óriási pofon a szilveszterkor huhogóknak. 2021 DECEMBER 37.-ÉN, a laposföld nem megkerülésének nyolcadik évfordulóján egy újévtagadó hangversennyel hívnak benneteket és sztárvendégeiteket, hogy nagyérdemű publikumként ti is felvegyétek a kesztyűt, és végre közösen leszámolhassunk a Gergely naptárral!
Kezdés pontosan dátum és óra szerint, ugye.

 

Jegyvásárlás

Jegyár: 2500 ft

A Turbina épületében megrendezett zenés-táncos események kizárólag védettségi igazolvánnyal/ EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal látogathatóak.
Facebook esemény

Közelgő események