×
3.26. kedd 19:00 → Kiállítótér
Agócs Márton vacsorakoncert
-Sziauram, bocsineharagudj, van egy szál gitárod?
-Van!
Az aurevoir. frontembere, Agócs Márton erre az estére nem csak egy egyszálgitáros koncertműsorral, hanem egy négyfogásos menüvel is készül. Na, persze, nem ő fogja elkészíteni és tálalni, hanem a Domovoj Projekt séfjei és Batta Ramon mesterszakács, de a menü megálmodásában Márton is fontos szerepet vállalt és még csak aludnia sem kellett hozzá. Arról se feledkezzünk meg, hogy brit tudósok bebizonyították, hogy ha a zene és a jó kaják megfelelő helyen és időben találkoznak, akkor minden jóra fordul. És hát mi lenne megfelelőbb hely és idő, mint március 26-án a Turbina Bisztrója, ugye
Szeretettel várunk mindenkit! A rendezvényen 50 főt tudunk fogadni.
///
Bisztrónk azzal a hitvallással kelt életre, hogy megmutassa: a növényi alapú konyha lehet szuper izgalmas. A Domovoj Projekt csapatával szoros együttműködésben üzemelő Bisztró ehhez próbál technológiákon és égtájakon átívelő inspirációkat gyűjteni és ezeket beemelni ízekben, textúrákban és színekben az ételekbe. Mindemellett a szezonális alapanyagok és ehhez a lokál beszállítók, gondos odafigyelés mellett kerülnek kiválasztásra, hogy minél tudatosabb és fenntarthatóbb konyhát tudhassunk magunkénak.
Megannyi olyan munka- és figyelemigényes folyamattal dolgozunk, amit éttermi környezetben ritkán használnak: házi készítésű fermentumaink mellett saját készítésű intenzív, roppanós liofilizált különlegességekkel árnyaljuk ételeink ízképét.
Jegyvásárlás
JEGYEK
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (ital nélkül): 16.500.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholos italcsomag): 24.000.-
– 4 fogásos masterchef vacsora koncerttel (+ alkoholmentes italcsomag): 22.000.-
Facebook esemény

Közelgő események