×
12.02. szombat 19:00 → Klubszoba
A Flirt – Lemezbemutató koncert a Turbinában – Vendég: Nagy Barni és Kiss Peti
A Flirt első albuma a “Most az egyszer címet” viseli, ahol az album az elmúlt két év változását öleli fel, mind zeneileg, mind emberileg. Rengeteg impulzus érte a zenekart és egyénileg is változtak a zenészek, mintha semmi sem lenne állandó, mégis az állandóra való törekvés a cél. A “Most az egyszer” ezeknek a pillanatoknak a lenyomata. 📀
A lemez két előfutára az Elfogyott a türelem, és a Szemekék, amik az ősz folyamán jelentek meg saját rendezésű videoklipekkel együtt, a teljes lemez pedig novemberben várható, amit december 2.-án hallható teljes egészében először élőben.
💃🏽Szemekék: PREMIER október 13.
A Flirt❤️‍🔥
A Flirt 2021 őszén alakult, a stílusa progresszív pop-rock, a magyar nyelvű dalszövegek az összetett hangszereléssel olyan érzéseket adnak át mintha egy első randin lennénk: rengeteg fordulattal, kacérkodással és sejtelmességgel feszítik a húrt egészen egymás felfedezéséig.
2022 tavaszán megnyerték a debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatót, megjelent az első single a “Ragadd Meg”, később pedig volt szerencséjük több live session sorozatot is forgatni többek között Petőfi Tv Akusztik műsorában, illetve a Hajógyárral is forgattunk közösen. 2023 nyarán első helyezést hoztak el a budapesti Fülesbagoly tehetségkutatón, ahol Szarka Esztinek a legjobb szövegíró, Csík Tominak pedig a legjobb zenész díjat ítéltek.
Nagy Barni & Kiss Peti (The Pontiac) 🎸
A dallamos rockzenét játszó The Pontiac zenekar két tagja, Nagy Barni és Kiss Peti nyitja az estét. A zenekar dalai ezúttal duó felállásban hangzanak fel.
Jegyvásárlás

JEGYEK

Early Bird / 2000 Ft
Elővételes / 2500 Ft

Facebook esemény

Közelgő események